Vakantiehuisjes hotels en campings
in Cadzand Bad Zeeland Zeeuws Vlaanderen


Strand Cadzand Zeeland
Vakantie Cadzand Zeeland Nederland

Vakantiehuisjes huren of een hotel boeken in Cadzand Bad, Zeeland
Naast een aantal grote hotels aan Boulevard de Wielingen zijn er veel particulieren vakantiehuizen en recreatiewoningen die u kunt huren in bijvoorbeeld Zomerdorp het Zwin of Wijk de Brabander. Het aanbod varieert van een klein appartement tot een 8 persoons bungalow of vakantiehuis. Wat verder weg zijn ook campings te vinden met stacaravans en chalets. In het centrum van Cadzand Bad bevindt zich het Duinplein met supermarkt, leuke winkeltjes en gezellige restaurants. In de zomervakantie geniet u heerlijk op één van de terrasjes. Reserveer uw vakantiewoning, hotel of campingplaats tijdig want in vakanties is het vaak topdrukte in Zeeland en komen er veel toeristen uit het buitenland.


Recreatiewoningen in Cadzand BadBezienswaardigheden in de omgeving van Cadzand Bad en Zeeland
Hoewel het in de badplaats vooral draait om het strandleven mogen uitstapjes naar omringende steden en België niet ontbreken. Bekende plaatsen met bezienswaardigheden zijn o.a. Oostburg, Sluis, Breskens, Terneuzen en Vlissingen.
Een aanrader is bijvoorbeed de Struisvogelboerderij Monnikenwerve. Vergeet ook een foto met de Sluuswachter te maken.

Vakantie in Cadzand Bad Zeeuws Vlaanderen provincie Zeeland
Cadzand Bad is de meest zuidelijke badplaats van Nederland en ligt in Zeeuws-Vlaanderen vlakbij België.
Het mooie zandstrand aan de Noordzee is schoon, breed en lang. Daarom is Cadzand Bad een uitstekende vakantiebestemming voor een strandvakantie. Een populaire bezigheid is bovendien het zoeken van fossiele haaientanden die nog regelmatig aanspoelen. Het duinengebied achter het strand heeft fraaie aangelegde paden die zich uitstekend lenen voor stevige wandelingen en lange fietsstochten. Er zijn zelfs fietsroutes die helemaal naar Knokke leiden.


Bookmark and Share

www.cadzand-zeeland.nl